avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Normarea muncii si normele de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Normarea muncii si normele de munca

Buna ziua,avem urmatoarele probleme in societate :
Normele de munca sunt sunt facute de societate.Dar sunt norme pe care muncitorii nu pot sa le atinga zilnic din mai multe motive :lipsa muncitori bolnavi,oboseala,ritm prea mare,si altele.Drept pentru care salariatii sunt platiti conform productiei facute:s-a facut norma 100% s-a platit salariul 100%;daca s-a facut productie 96%,s-a platit 96% din salariul de baza.
Intrebarea noastra ar fi sa ne spuneti unde am gasi normatori autorizati independenti si daca este legal sa se plateasca asa cum se plateste.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Norme de munca AliceS AliceS Buna ziua, As dori, in masura in care imi poate raspunde cineva din domeniu, sa stiu cum sunt reglementate normele de munca, care sunt ele si daca exista ... (vezi toată discuția)
Salariu minim garantat si norma de lucru oti oti [b]Cum se coreleaza dispozitiile privind salariul garantat in plata cu stabilirea platii salariului in acord ,in cazul in care salariatul in cele 8 ore ... (vezi toată discuția)
Retineri din salariu ContSters98540 ContSters98540 Buna ziua, Din anul 2008 si pana in prezent, datorita dificultatilor de natura financiara, societatea noastra a acordat lunar salariul angajatilor in procent ... (vezi toată discuția)