avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1544 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Disjungere dosare litigii de munca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Disjungere dosare litigii de munca

Buna seara. Am un dosar pe rol la Tribunalul bucuresti, actiune in constatare,
La ultima sedinta, dosarul initial - s-a DISJUNS, aparand alt dosar - obiect constatare incetare de drept a contract individ de munca.
Instanta a suspendat judecata.
Mi-i s-a spus, la Tribunal, ca v-a urma o alta sedinta, si nu inteleg motivul, dupa ce v-a aparea hotararea in dosarul initial.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Litigii munca tichil tichil Buna seara, Sunt reclamant intr-un dosar alaturi de mai multi colegi iar cauza a fost declinata de la Tribunalul Bucuresti la Tribunalul Hunedoara noi avand ... (vezi toată discuția)
Eroare recurs - motive de recurs eduardvl eduardvl Buna ziua, Se da urmatoarea speta: In anul 2015 am deschis un dosar in instanta avand ca obiect drepturi banesti. In anul 2016, o angajata care a fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma ajutati sa inteleg si eu ce a vrut sa ... Lumyna Lumyna Buna ziua! va rog sa ma ajutati sa inteleg si eu ce a vrut sa spuna instanta in formularea de mai jos: \"Admite excepţia inadmisibilităţii invocată din ... (vezi toată discuția)