avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Noul Cod de Procedura Penala 2014 Art. 306: ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Noul Cod de Procedura Penala 2014 Art. 306: Obligatiile organelor de urmarire penala

bligatiile organelor de urmarire penala
Subiect: In cazul Tulburare de posesie este obligatoriu ca politistul sa faca constatare la fata locului conform :Art. 306: Obligatiile organelor de urmarire penala
In cazul unui denunt pentru Tulburare de posesie, teren extravilan,teren agricol este obligat politistul a sa se deplaseze in teren si sa constate eventual sa intocmeasca un Proces verbal de constatare? si aici ma refer la,, Desfiintarea limitelor de hotar,, Ori trebuie sa facem ,,Actiune Granituire,,dupa care alta plangere penala ? Si ar mai fii ceva: 5 ha teren agricol acupate abuziv, Cel ce culege roadele nu a platit pe acest teren impozitul pe profit pentru culticarea acestui teren de 5 ha. Trebuie sai comunic eu politistului ori el o lasa balta privint evaziunea fiscala ?=D> Cand am pomenit de acesta politistului mia comunicat ca nu este de competenta lui

Noul Cod de Procedura Penala 2014
Art. 306: Obligatiile organelor de urmarire penala
(1)Pentru realizarea obiectului urmaririi penale organele de cercetare penala au obligatia ca, dupa sesizare, sa caute si sa stranga datele ori informatiile cu privire la existenta infractiunii si identificarea persoanelor care au savarsit infractiuni, sa ia masuri pentru limitarea consecintelor acestora, sa obtina si sa administreze probele cu respectarea prevederilor art. 100 si 101.
(2)Organele de cercetare penala au obligatia de a efectua actele de cercetare care nu sufera amanare, chiar daca privesc o cauza pentru care nu au competenta de a efectua urmarirea penala.
(3)Dupa inceperea urmaririi penale, organele de cercetare penala strang si administreaza probele, atat in favoarea, cat si in defavoarea suspectului ori inculpatului.

Alte discuții în legătură

Obligatiile organelor de urmarire penala sturionul50 sturionul50 Subiect: In cazul Tulburare de posesie este obligatoriu ca politistul sa faca constatare la fata locului conform :Art. 306: Obligatiile organelor de urmarire ... (vezi toată discuția)
In cazul tulburare de posesie este obligatoriu ca politistul sa faca constatare la fata locului conform :art. 306: obligatiile organelor de urmarire penala sturionul50 sturionul50 In cazul unui denunt pentru Tulburare de posesie, teren extravilan,teren agricol este obligat politistul a sa se deplaseze in teren si sa constate eventual sa ... (vezi toată discuția)
art. 256 ncp tulburarea de posesie. ce institutie a statului roman poate face constatarea privind desfiintarea sau strămutarea semnelor de hotar telecomanda telecomanda ART. 256 Noul Cod Penal- Tulburarea de posesie,Care este institutia statului roman care poate face constatarea privind: desfiinţarea sau strămutarea ... (vezi toată discuția)