avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Drepturi proprietari cu terenuri in composesorat
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Drepturi proprietari cu terenuri in composesorat

Buna ziua, va scriu in numele mai multor proprietari dintr-un sat din Jud.Cluj, in anul 2005 a fost infiintat un composesorat al proprietarilor de terenuri de pasune si padure a satului alegandu-se un consiliu de conducere care administreaza aceasta asociatie, de atunci acest consiliu se ocupa de administrarea terenurilor(e vorba de sute de ha), terenurile au fost incluse inclusiv la APIA luandu-se o suma frumusica pe ele, persoanele care conduc aceasta asociatie nu ne dau informatii despre cum au fost administrati banii, cati sau luat si ce plati sau facut...intrebarea noastra este daca noi in calitate de proprietari avem dreptul la acesti bani primiti de la Apia?precizez ca pe pasune si padure este extras CF in care sunt trecuti proprietarii.

Alte discuții în legătură

Bătrâni excluși din composesorat. vă rog ajutați-ne, la cine să mai apelăm? adelutzacj adelutzacj Buna ziua, va scriu in numele mai multor batrani dintr-un sat din Jud Cluj.Aici suntem o comunitate mica si 99 % sunt oameni foarte batrani.Satul detine un ... (vezi toată discuția)
Reconstituirea dreptului de proprietate teofillaze teofillaze Sunt membru al unui composesorat urbarial satesc.Ni s-a reconstituit dreptul de proprietate asupra terenului forestier detinut de composesorat inainte de 1945 ... (vezi toată discuția)
Fond funciar, paduri urbariale, composesorate, etc Gheorghe Cismas Gheorghe Cismas Hallo, va rog sa ma ajutati sa gasesc definitiile urmatorilor termeni: padure urbariala, comuna politica, composesorat. Va multumesc. (vezi toată discuția)