avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Completari cu informatii dupa depunerea intampinarii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Completari cu informatii dupa depunerea intampinarii

Buna seara!
Sunt intr-un proces cu o cunostinta..... cu catva timp in urma am primit de la judecatorie adresa ca trebuie sa depun intampinare. am depus in termen, cu mentiunea ca am solicitat judecarea cauzei in lipsa deoarece nu m-am putut prezenta in ziua cand s-a stabilit termenul. problema mea este ca in intampinare am omis sa mentionez niste aspecte importante si sa depun si documente care sa le sustina.....un fel de graba strica treaba!! #-o a fost si un termen de judecata si nu prea imi place ce am citit pe net la dosarul asta...intrebarea este: cum sa fac sa depun niste completari sa le zic la intampinarea aia precum si copiile documentelor? ca acasa nu am primit nimic, nici nu cred sa primesc ca am ca mai avem un termen in care cunostinta mea trebuie sa depuna ceva. atat. as putea depune completari la intampinare sau precizari....nici nu stiu, le-asa lasa pana la termen dar eu as vrea mai repede...cine stie poate am alte treburi si nu ma pot prezenta! Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare magyari magyari Ordonanta de somatie de plata mai poate fi atacata cu contestatie in anulare, pe baza unor argumente care nu au fost ridicate in momentul judecarii cauzei ? ... (vezi toată discuția)
Am facut o plangere impotriva unei amenzi date de politia constanta!! lucaionut25 lucaionut25 Buna ziua!! Vreau sa ma ajutati va rog si pe mine cu o informatie. Eu sunt am depus o constestatie impotriva Politiei Constanta pentru o amenda primita ... (vezi toată discuția)
Dosar de executare silită nefinalizat. cum se explică o nouă somație de executare cu o zi înainte de pronunțarea sentinței? are rost să fac o nouă contestație? Notsure Notsure Buna seara! am si eu un caz de executare silita din partea recuperatorilor de credite, mai exact poprire pe salariu. am facut contestatie invocand ... (vezi toată discuția)