avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am facut o plangere impotriva unei amenzi date de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am facut o plangere impotriva unei amenzi date de politia Constanta!!

Buna ziua!!
Vreau sa ma ajutati va rog si pe mine cu o informatie.
Eu sunt am depus o constestatie impotriva Politiei Constanta pentru o amenda primita pentru deranjarea linistii publice.
Am fost la proces de doua ori dar acum a ramas ca martorul din partea politiei sa fie adus cu mandat de aducere la judecatorie...INTREBAREA ESTE: Din moment ce nu am mai primit acasa nici o citatie in legatura cu acest proces eu IN CALITATE DE PETENT trebuie sa ma prezint sau nu la judecatorie cand este va fi adus si martorul cu mandat de aducere sau nu? Ca s.au ivit niste treburi importante...Sper sa imi raspundeti cat mai repede ca procesul este maine 27.02.2013.
Va multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: lucaionut25 , utilizator 14:16, 26 Februarie 2013
nu vi s-a mai trimis citatie deoarece v-ati prezentat la termenele anterioare si se considera ca aveti termen in cunostinta.
Puteti sa nu va prezentati la urmatoarele termene daca faceti o cerere de judecata in lipsa. Daca nu va puteti prezenta la termenul de maine puteti trimite cererea de judecata in lipsa prin fax la judecatorie, mentionand data procesului.
Mai trebuie sa trimit cerere de judecare in lipsa in momentul in care eu am scris de la inceput in Contestatie k in cazul in kre nu ma prezint solicit judecare in lipsa? Va multumesc!!
In aceste conditii nu mai este necesara transmiterea cererii de judecare in lipsa.
Ok!
Va multumesc de ajuto!!noroc cu acest site mai aflam si noi informatii utile ca de la judecatorie nu ai nici o sansa...numai oameni plini de ei care nu au rabdare sa explice si altor persoane cum sta treaba...nimeni nu s.a nascut invatzat...
Apreciez raspunsurile rapide!!Tineti.o tot asha

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezenta obligatorie stefania_24 stefania_24 Buna ziua. As avea o intrebare. Am fost citata la un proces de santaj, insa acesta are loc in alt judet. in citatie este mentionat faptul ca persoana citata nu ... (vezi toată discuția)
Martor in proces civil DenisaSz DenisaSz Buna ziua, prin luna iulie anul trecut am fost oprita de un organ al politiei rutiere pentru neacordare de prioritate la pietoni (eu nu am stiut de ce am ... (vezi toată discuția)
Citatie krmnik krmnik am primit o citaţie să mă prezint ca martor în cazul unei plângeri contravenţionale.(presupun că este vorba despre o oprire în trafic în urma căreia ... (vezi toată discuția)