avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Giranti C.A.R.
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Giranti C.A.R.

In urma cu un an si jumatate am girat o colega la C.A.R. Invatamant(suntem 6 persoane).In septembrie 2013,colega a decedat.Urmasii au platit pana in iulie 2014,dar mai au de dat 15000 lei si intarzie cu plata.Am fost atentionate de CAR ca ni se va opri noua din salarii.
Colega noastra-decedata a primit restantele despre care se discuta in mass-media,dar urmasii nu sunt de acord sa fie directionate catre CAR.Ne spun ca nu ne intereseaza pe noi cand si cum platesc,dar,sa stam fara grija.Ce putem face?Ce credeti ca ne asteapta?...

Alte discuții în legătură

Calculul restantelor la intretinere... justificare petruta7 petruta7 BUNA ZIUA.Am primit acesta instiintare de la administratorul blocului...suma restanta la intretinere. As dori sa stiu daca aceste penalizari care se pun sunt ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas mariarodica54 mariarodica54 Fiica mea are pensie de boala si indemnizatie handicap,gr 2.Este bolnava de cancer de pe vremea studentiei.Anul trecut a murit tatal ei care nu era ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas alynam alynam Buna ziua, Numele meu este mihaela si m si eu o intrebare: in septembrie 2009 a decedat mama mea si fiind inca la scoala am fost indrumati de la primarie sa ... (vezi toată discuția)