avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Hotarare de Guvern, o lege iese de sub controlul ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Hotarare de Guvern, o lege iese de sub controlul statului

In anul 2000 apare Legea 156 publicat in MO nr. 364 "Lege privind protectia cetatenilor români care lucreazã în strãinãtate". Capitolul II - activitatea de mediere se face cu acreditare de la Ministerul Muncii.
In anul 2002, se emite HG 850 publicat in MO nr.628 - si "3. Capitolul II -Acreditarea agentilor de ocupare a fortei de munca se abroga".
Activitatea de mediere este scoasa de sub controlul statului. Intrebare: Este un abuz faptul ca activitatea acestor societati este scoasa de sub orice control?
Ultima modificare: Miercuri, 24 Decembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Plasare forta de munca rartermteo rartermteo cine stie ce firme de plasari de munca sunt fara sa fie tepari? sau de plasare internationala de munca ? (vezi toată discuția)
Vechimea de pe vase de croaziera hukviorel2005 hukviorel2005 Buna ziua, In perioada 2004-2006 am lucrat pe vase de croaziera si anoume la firma Princess Cruises. Doresc sa stiu si eu daca ma poate ajuta cineva cu o ... (vezi toată discuția)
Vechime realizata in strainatate cu carte de munca lidia31 lidia31 Sotul meu a lucrat in strainatate cu carte de munca 10 ani . La revenirea in tara s-a angajat, prin concurs, in cadrul unui inspectorat, care apartine de ... (vezi toată discuția)