avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii SRL debutant
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

SRL debutant

Buna seara, daca in cadrul unui srl debutant, un angajat are un salariu care depaseste salariu mediu brut pe economie din anul anterior( respectiv cei 2298 lei pt anul 2013), beneficiaza de reducerea CAS DE 15,8%? pentru cei 2298 iar diferenta de salariu va fi indexata cu acest procent? se poate inregistra in declaratia 112 si in statul de salarii aceasta situatie? Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Cumularea pensiei cu salariul cristeaion cristeaion un coleg cadru didactic implineste in februarie varsta de pensionare si doreste sa prelungeasca contractul cu trei ani cu aprobarea Consiliului de ... (vezi toată discuția)
Cas angajat pe srl-d alinutz182000 alinutz182000 Buna Doresc sa stiu ce se intampla daca am un angajat cu salariu brut peste media salariului mediu pe economie pe anul precedent? Mai beneficiez de reducerea ... (vezi toată discuția)
Srl - d lorip lorip Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. 1. O societate SRL- debutant ce declaratii trebuie sa depuna la trimestru ? 2. Daca are ... (vezi toată discuția)