avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Gradul 2 (doi) de invaliditate (impozitare mostenire)
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Gradul 2 (doi) de invaliditate (impozitare mostenire)

La acest grad n-am voie sa-mi iau serviciu. Din mila Domnului am trait cu o treime din salariu initial. Eram o povara in minus pentru scumpul nostru stat..Am mostenit ceva de la o matuse, ce-mi asigura o suplimentare de fonduri. Sacalii de la anaf m-au taxat pentru plata cass. . Inclusiv pensia la care depasesc plafonul si unde platesc cass.
O zi buna si Sarbatori fericite .
Un tantalau batran si prost.( Fara nume.)

Alte discuții în legătură

Cas poate fi platiti de 2 ori la aceiasi persoana = pensionar+pfa ? mirceaolaru mirceaolaru Ca pensionar mi se opreste automat din pensie o suma (5,5%...?) si astfel pot sa ma imbolnavesc cat vreau pt ca am facut aceasta asigurare / aici am un ... (vezi toată discuția)
Trecere de pietoni greu vizibila sabin cj sabin cj Accident In 7.12.2008 am condus un Mitsubishi Colt in Cluj-Napoca si, pe timp de lapovita, intuneric perfect si carosabil murdar, am lovit o batranica ... (vezi toată discuția)
Contributii pensii, sanatate pfa slade_green2000 slade_green2000 Buna ziua. Mi-am deschis un PFA si am inteles ca trebuie platite taxe de 10,5% si 5,5% pentru pensii si casa de sanatate. As vrea sa stiu daca aceste taxe se ... (vezi toată discuția)