avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Supradeclararea proprietatii agricole la Apia - ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Supradeclararea proprietatii agricole la Apia - explicarea termenului va rog.

Buna seara,
Pe scurt, subventia nu a fost acordata pentru prima data in multi ani pe baza acestui motiv, Va multumesc pentru un raspuns prompt.

Alte discuții în legătură

Neplata subventiilor de catre ajofm in baza art. 85, alin. 2 legea 76/2002 Cosminz Cosminz Buna ziua, Anul trecut in martie [2009] am angajat o persoana cu grad de handicap I pe perioada nedeterminata. Am incheiat cu AJOFM conventia de plata privind ... (vezi toată discuția)
Avocat pentru cauza de divort! mihaelaak mihaelaak Buna seara, Am nevoie de un avocat care sa ma ajute sa redactez si motivez o cere de divort in instanta...Eventual sa ma reprezi nte.. Povestea este cam ... (vezi toată discuția)
Divort unilateral motive temeinice AnaMaria76 AnaMaria76 Buna seara, As dori, va rog, sa primesc un raspuns avizat in urmatoarea speta: Este posibila initierea demersurilor de divort unilateral, avand la baza ... (vezi toată discuția)