Parintii mei au cumparat de la bunica 5/8 din cele 8 parti prin contract de Vinz-Cump.Ambii bunici sunt decedati.Au ramas de impartit cele 3/8 intre tatal si unchiul meu.Casa are 5 camere.o suprafata de 875mp(suprafata totala) si o deschidere stradala de aprox 18 m.Timp de 10 ani parintii mei au platit toate darile la stat pe intrega suprafata,si au intretinu si renovat casa.Il pot scoate din indiviziune?
Succesiunea e deschisa prin deces ,iar nimeni nu poate fi obligat a ramane in indiviziune.In vederea sistarii acestei stari , aveti posibilitatea sa va adresati notarului public , daca exista un consimtamant al erezilor si pentru mai multa celeritate, sau instantei de judecata (cu mentiunea ca exista costuri mult reduse , comparativ cu cele ale notarului public ) in vederea dezbaterii succesiunii si iesirii din indiviziune.
Competenta in acest sens e judecatoria in a carei raza teritoriala si-a avut ultimul domicilu defunctul.
Iesire din indiviziune
say
Ce acte presupune iesirea din indiviziune? Care este sediul materiei?
Speta este urmatoarea:
Bunicul si bunica au avut 2 fii si 2 fiice. Copiii au avut si ei ... (vezi toată discuția)