Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Coproprietari- cum poate fi rezolvata situatia?

Buna ziua,pe scurt ,am fost 6 membri in fam,acum 7 ani unul sa prapadit in speta tata,am ramas 4 frati si mama cu o copropietate,mentionez ca eu si inca o sora locuim cu chirie,o alta inca locuieste acolo si este terorizata de fratele nostru care a bagat in casa fara acordul nostru o persoana straina,doresc sa fiu indrumata intr-o directie ca nu stiu ce pot face,daca exista varianta fara tribunal.Povestea este lunga si complexa,am incercat pe cale amiabila si se refuza sa se colaboreze,tin sa specific ca mama noastra este de partea lui.Va multumesc si astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:23, 9 Ianuarie 2015
Nu se intelege din postarea dvs daca a fost sau nu dezbatuta succesiunea dupa defunct,partajul se poate solutiona amiabil la notar ,daca nu aveti singura varianta a realizarii partajului in instanta.
Succesiunea este facuta si partajul,avem documente toti cu cote parte gata facute,doar ca nu stiu cum sa procedez in conditiile in care unul din frati ne obliga pe ceilalti incalcandule dreptul de copropietate sa suportam o persoana care intra pe propietatea noastra cand vrea si cum vrea fara acordul nostru,imi doresc o solutie fara sa ajung la tribunal pt ca nu locuiesc pe teritoriul Romaniei.
Nu trebuie sa fiti prezent personal fie sunteti reprezentat de un avocat in cazul iesirii din indiviziune in instanta fie daca puteti rezolva la un notar puteti imputernici o ruda ,un prieten printr-o procura obtinuta la consulatul Romaniei din tara unde va aflati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa succesiune mostenire costinaalina costinaalina buna, a s dori sa stiu si eu daca se poate,cat ma poate ajunge o dezbatere de mostenire,a unui apartament ramas de la mama,mie si fratelui meu.el este in ... (vezi toată discuția)
Succesiune tantzi_t tantzi_t Ambii parinti au decedat si mostenitoarele sunt 2 surori , una in Romania , care nu vrea sa faca succesiunea si , cealalta in SUA , care vrea dar nu are cum sa ... (vezi toată discuția)
Mostenire gynutza_sweet gynutza_sweet Buna ziua.am o intrebare si daca ma poate ajuta cineva v-as fi foarte recunoascatoare. Am 21 de ani iar mama mea a murit acum 7 ani,ne-a ramas mostenire de la ... (vezi toată discuția)