Dan Top 
	    	Avocat

Dan Top 
	    	Avocat	    

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat	    

cosmin_buc 
	    	Utilizator

cosmin_buc 
	    	Utilizator	    

mama ar avea castig de cauza in fata instantei avand in vedere ca tatal nu poate face dovada unui loc de munca, sau a faptului ca este capabil sa intretina un copil?
Daca copilul nu a fost incredintat mamei prin hotarare definitiva si irevocabila , nu se poate sa paraseasca tara fara acordul expres al tatalui. In cazul de fata nu are importanta faptul daca parintii copilului au fost sau nu casatoriti.
Deci sunt 2 variante:
1. mama se adreseaza instantei de judecata solicitand incredintarea spre crestere si educare a minorului si prin pronuntarea unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile aceasta va putea parasi tara impreuna cu minorul, fara a fi necesar acordul tatalui;
2. acordul expres al tatalui ca minorul sa poata parasi tara, acord dat in fata unui notar public.
 Rodica Ciobanu 
	    	Avocat

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat	    

rarespopa 
	    	Utilizator

rarespopa 
	    	Utilizator	    

stefania25	                   

Am trait cu un barbat timp de 6ani in concubinaj,din care sa nascut un copil.Iar el la recunoscut la nastere copilul poarta numele lui de familie.Dupa un an si ... (vezi toată discuția)
	                    stefania25	                   

Am trait cu un barbat timp de 6ani in concubinaj,din care sa nascut un copil.Iar el la recunoscut la nastere copilul poarta numele lui de familie.Dupa un an si ... (vezi toată discuția)

marcela31	                   

Din ceea ce s-a discutat pe aici am inteles ca un minor poate iesi din tara cu parintele caruia i-a fost incredintat pe cale judecatoreasca fara a mai fi ... (vezi toată discuția)
	                    marcela31	                   

Din ceea ce s-a discutat pe aici am inteles ca un minor poate iesi din tara cu parintele caruia i-a fost incredintat pe cale judecatoreasca fara a mai fi ... (vezi toată discuția)

magal	                   

Buna ziua!
Am un baietel de 2 ani rezultat dintr-o relatie de concubinaj. Copilul sta cu mine, este recunoscut de tatal lui si ii plateste pensie alimentara. ... (vezi toată discuția)
	                    magal	                   

Buna ziua!
Am un baietel de 2 ani rezultat dintr-o relatie de concubinaj. Copilul sta cu mine, este recunoscut de tatal lui si ii plateste pensie alimentara. ... (vezi toată discuția)