Am cumparat o casa prin programul prima casa in Brasov in centrul vechi. Problema este urmatoarea, intre casa mea si a vecinei este o distanta de 3 m , pe care a acoperit-o si inchis-o. Casa noastra este prevazuta cu geam orb la bucatarie si la hol care da in curtea vecinei dar ea inchizand acea curte , sprijinindu-si acoperisul pe casa noastra, ne-a inchis si geamul de la bucatarie cu rigips si acuma nu mai avem lumina la bucatarie. Toata treaba asta a fost facuta inainte sa cumparam casa iar agentul care ne-a vandut-o a zis ca o sa ne intelegem cu vecina sa de rigipsul jos. Acuma ea nu mai vrea. I trebarea este daca are autorizatie de la primarie, desi cred ca nu a obtinut acordul fostilor proprietari, iar daca este in proiectul nostru fereastra la bucatarie si la hol cum poate cineva sa-l blocheze cu rigips. Ferestrele sunt oarbe numai pt lumina nu m-ar deranja sa inchid cu caramizi de sticla dar trebuie sa am lumina la bucatarie.Poate vecina sase alipeasca pe casa mea? Zidul de care vb este pe limita de proprietate. Multumesc , spar sa fie ceva de facut.
Probleme cu vecinul
iliev
Buna ziua.
Vă rog dacă puteţi să mă lămuriţi într-o problemă :(.
Stau la casa si a aparut urmatoarea problema:
unul dintre peretii casei se afla la ... (vezi toată discuția)