cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

cyan, moderator
 cyan, moderator 	
			 Mariana Apostol 
	    	Utilizator

Mariana Apostol 
	    	Utilizator	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

Mariana Apostol 
	    	Utilizator

Mariana Apostol 
	    	Utilizator	    

Dantes Anca	                   

Suntem o asociatie de proprietari din Bucuresti si in bloc, unul dintre apartamente este detinut de un operator de telefonie mobila, internet si TV. ce l-a ... (vezi toată discuția)
	                    Dantes Anca	                   

Suntem o asociatie de proprietari din Bucuresti si in bloc, unul dintre apartamente este detinut de un operator de telefonie mobila, internet si TV. ce l-a ... (vezi toată discuția)

CATALINUXP	                   

Am fost (mai sunt când sunt şi clienţi) instalator de antene pentru recepţia programelor TV prin satelit (parabolice). Eu nu am cablu, datorită faptului ... (vezi toată discuția)
	                    CATALINUXP	                   

Am fost (mai sunt când sunt şi clienţi) instalator de antene pentru recepţia programelor TV prin satelit (parabolice). Eu nu am cablu, datorită faptului ... (vezi toată discuția)

alinachi	                   

Buna ziua,
doresc sa montez o antena TV tip satelit pe terasa blocului, insa administratorul imi interzice accesul la terasa blocului. Avand in vedere ca eu ... (vezi toată discuția)
	                    alinachi	                   

Buna ziua,
doresc sa montez o antena TV tip satelit pe terasa blocului, insa administratorul imi interzice accesul la terasa blocului. Avand in vedere ca eu ... (vezi toată discuția)