avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnare pt.conducere in stare de ebrietate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnare pt.conducere in stare de ebrietate

condamnat la doi ani si 0pt luni cuSUSPENDARE pt.conducere in stare de ebrietate.1.dupa cati ani se face reabilitarea? 2 ..reabilitarea se face de drept sau trebuie mers la tribunal si a cere ac. lucru ?
Buna ziua!

Va rog sa imi spuneti daca este vorba de o condamnare la 8 luni inchisoare si 2 ani termen de incercare, sau 2 ani si 8 luni este pedeapsa?

Cu stima.
Reabilitarea se face de drept.
doi ani si opt luni este pedeapsa.multumesc.
in ce an ati primit suspendarea ?
cand a ramas hotararea definitiva ?
incepand cu luna aprilie 2011.multumesc.

Alte discuții în legătură

Inchisoare cu suspendare andreea_dinu90 andreea_dinu90 O cunostinta de-a mea are 3 ani cu suspendare de la o fapta pe baza de complicitate intr-un fel as dorii sa stiu ,daca are 3 ani cu suspendare ,in cat timp ii ... (vezi toată discuția)
Radiere cazier judiciar. GMihaiFlorin GMihaiFlorin Buna ziua. As vrea sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. In Februarie 2010 am primit 8 luni de inchisoare cu suspendare si 1 an si 8 luni perioada de ... (vezi toată discuția)
Juridic marili42 marili42 in anul 1995 am facut o prostie si mi-a dat 1 an si 3luni cu suspendare , de atunci sant curat , daca scot cazierul e curat sau trebuie sa fac reabilitarea (vezi toată discuția)