avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare silita - pensie alimentara
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare silita - pensie alimentara

Buna ziua!

Sunt in urmatoarea situatie :
- fosta sotie ma executa silit pentru pensie alimentara,pe rol fiind o contestatie la executare silita facuta de mine ,deoarece spune ca nu i-am platit nimic.Intre timp am o sentinta provizorie si executorie orin care s-a stabilit domiciliul copiilor la mine , prin ordonanta presedintiala incepand cu 08.09.2014.Procesul prin care am contestat cuantumul pensiei ce i se cuvine este in pronuntare,eu putand sa depun acte si concluzii scrise pana in 20.01.2015.Am minuta incheiata prin care i-am castigat pe copii.In concluzie,ce trebuie sa fac sa nu ii platesc nimic retroactiv, deoarece eu consider caci conform sentintei ,pensia alimentara e in favoarea minorilor, iar acum ei sunt la mine .
Sunt acte in alte dosare in care mama fostei sotii sustine ca ea i-a crescut pe copii.lucru adevarat.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Punere in executare hotarare judecatoreasca divort otilia13 otilia13 In urma unei sentinte sotul este obligat la o pensie alimentara de 300 lei pe luna . Sentinta am legalizat-o si am investit-o cu formula executorie. Fostul ... (vezi toată discuția)
Contestatie respinsa din eroarea avocatului camelot camelot In urma sentintei de divort, data pe 05.12.2006, s-a stabilit plata pensiei alimentare de la data introducerii divortului, adica 09.05.2006. Am primit ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara michaitza1974 michaitza1974 Am primit comunicare acasa ca divortul s-a incheiat si ca trebuie sa platesc pensie alimentara o anumita suma de bani, o alta suma de bani cheltuieli de ... (vezi toată discuția)