Dan Top 
	    	Avocat

Dan Top 
	    	Avocat	    

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat	    

claude3 
	    	Utilizator

claude3 
	    	Utilizator	    

Notificati primaria sa va despagubeasca sub forma unei redevente anuale sau sa va plateasca c/valoarea terenului, in caz de refuz actionati-o in judecata
 Rodica Ciobanu 
	    	Avocat

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat	    

claude3 
	    	Utilizator

claude3 
	    	Utilizator	    

crystin75	                   

Buna ziua doresc sa stiu daca ma poate lamuri cineva ce sa fac ,am un titlu de propietate in care este trecut teren cu, curti constructii  asfel am facut ... (vezi toată discuția)
	                    crystin75	                   

Buna ziua doresc sa stiu daca ma poate lamuri cineva ce sa fac ,am un titlu de propietate in care este trecut teren cu, curti constructii  asfel am facut ... (vezi toată discuția)

Mihaela Capatina	                   

Bună ziua,

Bunicii mei au decedat, în urma lor au rămas terenuri agricole, iar după tatăl meu care a decedat în 2012 nu s-a făcut succesiune nici ... (vezi toată discuția)
	                    Mihaela Capatina	                   

Bună ziua,

Bunicii mei au decedat, în urma lor au rămas terenuri agricole, iar după tatăl meu care a decedat în 2012 nu s-a făcut succesiune nici ... (vezi toată discuția)

timpuriu	                   

Am cumparat un teren intravilan cu c/v la notar cadastru si intrabulare am intrat in posesie si la o masurare sumara am constat ca vecini au un gard provizoriu ... (vezi toată discuția)
	                    timpuriu	                   

Am cumparat un teren intravilan cu c/v la notar cadastru si intrabulare am intrat in posesie si la o masurare sumara am constat ca vecini au un gard provizoriu ... (vezi toată discuția)