avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratia 205 pentru anul 2014
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratia 205 pentru anul 2014

Se mai declara in declaratia 205 pentru anul 2014 veniturile din salarii si impozitele aferente acestora?
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 20:57, 17 Ianuarie 2015
Se pare ca da. Prevederi cod fiscal :ART. 93 Obligaţii declarative ale plătitorilor de venituri cu reţinere la sursă

(1) Plătitorii de venituri, cu regim de reţinere la sursă a impozitelor, sunt obligaţi să calculeze, să reţină, să vireze şi să declare impozitul reţinut la sursă, până la termenul de virare a acestuia inclusiv, cu excepţiile prevăzute în prezentul titlu.

(2) Plătitorii de venituri, cu regim de reţinere la sursă a impozitelor, au obligaţia să depună o declaraţie privind calcularea şi reţinerea impozitului pentru fiecare beneficiar de venit la organul fiscal competent, până în ultima zi a lunii februarie inclusiv a anului curent pentru anul expirat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit conventie civila dgaitan dgaitan O societate comerciala , fara nici un angajat , a incheiat o conventie civila de prestario servicii cu un consultant. In acest caz, societatea trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Declaratia 205 gabrielaliana gabrielaliana Buna ziua ! Daca o firma constituie dividende in februarie 2016 din profitul anului 2015 cand depune declaratia 205 in anul 2017? (vezi toată discuția)
Vanzare actiuni sa in 2011 si declaratii de depus apetra apetra In cazul vanzarii de actiuni detinute la un SA in care retinerea si virarea impozitului s-a facut de catre cumparator, vanzatorul cetatean strain al unei tari ... (vezi toată discuția)