avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Punct de lucru fundatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Punct de lucru fundatie

Buna ziua,

Am urmatoarea nelamurire:

O fundatie infiintata in baza OG 26/2000 poate sa infiinteze puncte de lucru?

Daca da care ar fi temeiul legal?

Speta este urmatoarea: fundatia are reprezentante zonale in mai multe centre zonale din tara. In sensul strict al OG 26 acestea nu pot fi numite filiale intrucat nu au un patrimoniu propriu sau un consiliu director propriu.

Cum am putea sa le numim? Este corect sa le intitulam puncte de lucru sau reprezentante zonale? Si in acest caz trebuie sa mai efectuam alte operatiuni de inregistrare la Registrul Asociatiilor si Fundatiilor?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Fundatie mirustefi mirustefi Buna ziua! Pot fundatille sa isi infiinteze sucursale? Cum as putea functiona si la alt sediu decat cel din actele de infiintare, fara sa schimb sediul. Ma ... (vezi toată discuția)
Cuantum patrimoniu filiala fundatie alnajar alnajar Buna tuturor, Stie cineva care este cuantumul patrimoniului alocat unei filiale a unei fundatii? Cum se calculeaza?Este o suma fixa? Am cautat un rasp. in ... (vezi toată discuția)
Mutarea fundatiei gianis gianis Am si eu ceva nelamuriri cu privire la cum trebuie procedat la mutarea sediului unei fundatii dintr-un judet in altul, ce patrimoniu ii este necesar?... Este ... (vezi toată discuția)