avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... OUG 49/2014 pct.65, la art.248,aliniat 1,litera d. ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

OUG 49/2014 pct.65, la art.248,aliniat 1,litera d. Explicatii.

Cine poate sa-mi descifreze acest articol din Ordonanţa de urgenţă nr. 49/2014 privind instituirea unor măsuri în domeniul educaţiei, cercetării ştiinţifice şi pentru modificarea unor acte normative care a intrat in vigoare 30.06.2014
d) pentru ocuparea funcţiei de profesor pentru învăţământ preşcolar - absolvirea cu diplomă de licenţă a specializării «Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar» sau absolvirea cu diplomă a liceului pedagogic cu specializările «educatoare» şi «educatoare/învăţător» ori a colegiului universitar de institutori sau a altor şcoli echivalente şi absolvirea unei instituţii de învăţământ superior cu diplomă de licenţă;

Alte discuții în legătură

educator / invatator : buna ziua! am terminat facultatea de arhitectura, insa acum dupa ... gtabacu gtabacu Buna ziua! Am terminat facultatea de arhitectura, insa acum dupa ce am devenit mamica imi doresc sa devin educatoare sau invatatoare. Ce studii ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Profesia de invatator MaziluG MaziluG Pentru a profesa ca invatator este obligatorie facultatea de stiinte ale educatiei sau se poate si cu facuktate in alt domeniu? Pot sustine concurs pt ocuparea ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am terminat un liceu teoretic, cu diploma de bacalaureat, ... Daniela Surpanu Daniela Surpanu Bună seara! Am terminat un liceu teoretic, cu diploma de bacalaureat, as avea vreo șansă să profesez în domeniul învățământului primar? (vezi toată discuția)