avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Clauze in contractul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Clauze in contractul de munca

Spuneti-mi, va rog, ce clauze suplimentare legale pot fi inserate intr-un contract individual de munca.
Va multumesc cu anticipatie,
Vasile
Cel mai recent răspuns: Karmin , utilizator 17:42, 22 August 2005
CONFIDENTIALITATE, MOBILITATE, NECONCURENTÃ..........VEZI CODUL MUNCII.
Cum se poate formula o clauza referitoare la situatia in care in timpul cat a fost angajata o persoana a urmat un curs, un training speicific platit de angajator cu obligatia de a ramane sa lucreze pe o perioada de 1 an minim?
Multumesc
INTR-UN CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCA ANGAJATORUL POATE INTRODUCE CLAUZE SPECIFICE NELIMITATIVE CUM AR FI:1.CU PRIVIRE LA FORMAREA PROFESIONALA
2.CLAUZA DE NECONCURENTA
3.CLAUZA DE MOBILITATE
4.CLAUZA DE CONFIDENTIALITATE.....ETC.
NUMAI CA TREBUIE SA-L INFORMEZE PE SALARIAT DE ACEST LUCRU SI SA-I PLATEASCA LUNAR UN PROCENT DIN SALARIUL LUNAR PT. ACEST LUCRU .
ATENTIE LA INTRODUCEREA IN CONTRACT A CLAUZEI DE NECONCURENTA NU-SI POATE PRODUCE EFECTELE PE O PERIOADA MAI MARE DE 2 ANI.
DL . VASILE -SUNTETI ANGAJAT SAU ANGAJATOR?
Sunt angajator.
Vasile
Care e procentul pentru clauza de confidentialitate ? Stiu ca doar pentru clauza de neconcurenta este un procent.

Alte discuții în legătură

Clauza de confidentialitate abuziva gavroche_76 gavroche_76 Buna ziua. Patronul meu doreste sa semnam un act aditional la contractul individual de munca in care se specifica: ..... angajatul nu are voie sa se ... (vezi toată discuția)
Clauza de mobilitate; desfacerea disciplinara cim. JohnnyBRB JohnnyBRB Buna ziua, am si eu niste intrebari: 1. Daca se desface un CIM pentru motive disciplinare, acest lucru figureaza undeva si viitorul angajator va afla? Ma ... (vezi toată discuția)
Clauza contract individual de munca cintus cintus Buna ziua, In contractul individual de munca este prevazuta o clauza cu privire la imposibilitatea de a pleca din companie la o alta firma concurenta. O ... (vezi toată discuția)