avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Renuntare la plata ratelor bancare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Renuntare la plata ratelor bancare

Buna ziua,
Am un credit in franci, credit cu ipoteca pe garsoniera pt care am luat creditul, in 2007. In acest moment valoarea garsonierei a scazut si nu mai acopera contravaloarea creditului. Daca nu mai platesc ratele, in afara de faptul ca banca imi va lua imobilul, ma mai poate urmari in vreun fel pentru suma care ramane neacoperita din vanzarea imobilului? Precizez ca nu mai suntem proprietarii altui imobil, iar in contractul de credit eu sunt coplatitor si sotul este debitorul principal.
Cel mai recent răspuns: ContSters340976 , utilizator 17:11, 17 Ianuarie 2015
Veți rămâne ambii datori pt diferența rămasă de.plata, bănuiesc sa aveți venituri, pe acestea va fi înființate popriri.
Nu se poate face in instanta o cerere de stergere a restului datoriei? Au existat astfel de cereri?
Daca aveti de dat niste bani, instanta nu poate stabili ca nu aveti.
Nu avem nici lege a falimentului persoanei fizice.
Solutia ar fi ca toti cei cu credite sa nu mai platim ratele...Si atunci bancile ne vor face invitatii la negociere . Solutia este asociere pentru lupta impotriva sistemului.
Dv singur daca nu platiti creditul banca va executa silit garsoniera si sigur va pune poprire pe cel putin o treime din salariu. Dar noi toti sclavii la banci daca nu platim ratele atunci vom putea negocia cu bancile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar viorelh viorelh Buna ziua, Am contractat un credit ipotecar in 2007 cu termen final, 24 ani in CHF ( super oferta la banci in acea perioada), care in timp s-a dovedit a fi ... (vezi toată discuția)
Francii elvetieni - credite cu probleme negulescucamelia negulescucamelia In 2007 am obtinut un credit in valoare de 25.000 de franci elvetieni fara ipoteca . La acea vreme, rata ce-mi revenea lunar echivala cu aproximativ 8 milioane ... (vezi toată discuția)
Este legal ca in scopul recuperarii unei datorii catre o banca executorul sa scoata la licitatie un imobil ipotecat in favoarea altei banci fara sa se ceara acordul acesteia? husseincudop husseincudop In 2008 am cumparat un apartament cu 4 camere cu credit ipotecar .Pentru a avea cei 25%pentru avans si de asemenea banii necesari ptr cheltuieli notariale si ... (vezi toată discuția)