avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda primita pentru neplata rovinietei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda primita pentru neplata rovinietei

Am primit o instiintare de la executor in Decembrie 2014 pentru o amenda de neplata a rovinietei in 14.05.2011 , pentru un autoturism pe care nu il mai aveam in posesie din 18.02.2011 ,fiind vandut cu contract de vanzare cumparare ,si care a fost radiat la fisc in data de 01.03.2011 .
Intrebarea mea este ce anume pot face pentru a lamuri situatia in ceea ce priveste aceasta amenda care nu imi apartine dat fiind ca la data emiterii eu nu mai eram de ceva timp proprietarul acestui autovehicul pentru care noul proprietar nu a platit rovinieta care iti da dreptul de a circula pe drumurile din afara localitatii Bucuresti , acesta pastrand numerele de inmatriculare care le avea autoturismul si cand eram eu proprietar ?

Alte discuții în legătură

Amenda pentru lipsa rovinieta dupa ce am vandut masina Aaprilie Aaprilie Azi, 26.04.2012 am fost instiintat ca am fost amendat pentru ca in 23.11.2011 am circulat fara rovinieta!!! X-( In instiintare este precizata valoarea amenzii ... (vezi toată discuția)
Am fost amendat pentru lipsa rovinietei, insa eu nu mai sunt proprietarul autovehiculului nicusorilinca nicusorilinca Buna ziua, Zilele trecute m-am pomenit cu o amenda contraventionala pentru lipsa rovinietei...problema mea este ca autoturismul care s-a constat a fi circulat ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta VilceaGigi VilceaGigi Buna ziua,as dori cateva raspunsuri daca se poate. In 2010 am vandut masina si am radiat-o doar la fisc.In 2014 am primit de la CNADNR o amenda pentru ... (vezi toată discuția)