avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Acte necesare condus masina firmei
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Acte necesare condus masina firmei

Buna dimineata,

Reprezint o mica firma de catering care are 2 soferi care conduc masinile firmei. Ma poate cineva lamuri ce acte ar trebui sa am tot timpul, ca sa fiu ok din punct de vedere legal ?
- Pentru soferi, inteleg ca trebuie un addendum la contractul de munca, ca conduc masina firmei, plus un proces verbal de predare-primire masina, plus o imputernicire pe care s-o aiba tot timpul la ei.
- in plus, aviz expeditie marfa, pentru tot ce au in masina de expediat in ziua respectiva.

e corect ?

Multumesc mult !
(daca eventual are cineva si modele imputernicirii, as ramane indatorata..)

Alte discuții în legătură

Certificat de conformitate gabrielaion gabrielaion Astazi, masina firmei de transport colaboratoare, care transporta marfa noastra insotita de CMR si avize de expeditie de la depozitul central la depozitele ... (vezi toată discuția)
Prevederi cmr si asigurari morio morio Buna ziua ! As vrea o parere avizata pt urmatoarea speta : A- expeditor B- casa expeditii C- transportator D- destinatar. A are contract de transport ... (vezi toată discuția)
Lipsa in gestiune brusturel brusturel Sunt angajat la societatea x de 4 ani in functia de ag. vanzari .In toata aceasta perioada am incercat sa-mi respect toate atributiile specificate in fisa ... (vezi toată discuția)