avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Stergere cazier
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Stergere cazier

buna ziua am si eu o intrebare. cum imi pot sterge cazierul ? am 2 condamnari una la 2ani si 6 luni cu suspendare pe termen de 4 ani pentru vatamare corporala din culpa ramasa definitiva la data de 20.05.2011 si una pentru vatamare corporala de 1 an cu suspendare pe termen de 3 ani ramasa definitiva la 27.09.2010

Alte discuții în legătură

Suspendare și control judiciar Bașar Andrei Bașar Andrei Buna ziua dragi domni. Vin și eu la voi cu o întrebare după ce am primit o suspendare de 1 an jumate. Cu o anume perioada de proba de 2 ani jumate. Însă ... (vezi toată discuția)
Radiere cazier daniela39 daniela39 daca o persoana a fost condamnata la 1 an cu suspendare pentru un accident rutier cu vatamare corporala, dupa cati ani se sterge cazierul.de fapt cazierul se ... (vezi toată discuția)
Tratat ca recidivist pici80 pici80 am 5 condamnari(10 luni,1 an 11 luni,2ani,2ani cu supraveghere,2 ani cu supraveghere...) iar la al saselea am primit 1 an 6 luni..asadar au contopit,a ramas ... (vezi toată discuția)