avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare de domiciliu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare de domiciliu

Buna ziua,

Doresc sa obtin impreuna cu prietena mea un credit ipotecar. Inca nu suntem casatoriti urmand sa facem asta dupa ce vom avea o casa.
In prezent fiecare dintre noi are o alta adresa, iar una din conditiile necesare creditului este ca cei doi coplatitori sa aiba acelasi domiciliu.

Care ar fi cea mai usoara modalitate de a ne schimba domiciliul? Luarea in spatiu, contract de comodat? Ar fi de ajuns o viza de flotant? Dupa ce ne vom lua apartamentul vom trece prin aceasta schimbare din nou, deci am prefera sa gasim o modalitate cat mai usoara pentru a indeplini conditia bancii.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters30487 , utilizator 23:43, 10 Iunie 2009
Metoda cea mai practicata si mai usoara este sa mergeti la politie cu proprietarul apartamentului in care veti locui pe acte si sa semnati contractul de comodat stas -formular care se gaseste la Politie, urmand sa il depuneti impreuna cu buletinul vechi pentru eliberarea unui buletin nou. Cred ca aveti nevoie si de certificatul de nastere, deci nu uitati sa il aveti la d-voastra. SUCCES LA BANCA si SFAT: CITITI CU ATENTIE CONTRACTELE PE CARE LE SEMNATI LA BANCA.
dupa parerea mea , cea mai buna solutie este sa va ia cineva in spatiu.Pt a obtine mutatia va sunt necesare urmatoarele documente:
certificat nastere(copie si original)
buletinul vechi(copie si original)
Actul de spatiu al proprietarului(copie si original)
buletinul proprietarului(copie si original)
taxa platita la trezorerie
cerere pt eliberarea cartii de identitate care o puteti obtine de la ghiseul Serviciului de Evidenta Informatizata a Persoanei
Mentionez ca actele trebuie depuse pt fiecare persoana in parte, precum si taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare de domiciliu emmerson emmerson Vreau sa-mi schimb buletinul iar casa in care locuiam am vandut-o.Acum locuiesc intr-o alta casa dar care nu este proprietate mea e proprietatea firmei.Pot ... (vezi toată discuția)
Buna seara. acte necesare pentru schimbarea cartii de identitate ginmarstar ginmarstar De ceva timp am luat dupa strada un baiat, si am observat acum cateva zile ca i-a expirat buletinul, si vreau sa ma duc cu el sa faca altul si nu stiu ce acte ... (vezi toată discuția)
Drepturile de uzufruct carmen bodeanu carmen bodeanu Buná ziua! In calitate de uzufructuar viager al unui apartament vándut fiului meu am dreptul sa iau in spatiu o terta persoana?Contractul de comodat intre ... (vezi toată discuția)