avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

In anul 2006 a decedat tatal meu. El detinea impreuna cu mama un apartament. In 2011 am facut succesiunea in care toti cei 4 copii am renuntat la partea noastra in favoarea mamei. In actul notarial era specificat ca nu sunt declarate bunuri mobile si toti copii sunt straini de succesiune. Tatal meu avea depusa la ANRP o cerere de despagubire pentru un teren nationalizat pentru care astepta un raspuns din 2001. Adresa de la primarie propunea despagubirea in bani. Daca intre timp primim acesti bani trebuie sa reface succesiunea sau toti ii vor reveni mamei?

Alte discuții în legătură

Situatie succesiune-titlu de proprietate Ion1944 Ion1944 In 1986 dupa decesul tatalui a fost facuta succesiunea X devenind mostenitor cu cota intraga (doar pt casa, terenul fiind in proprietatea statului), fratii y ... (vezi toată discuția)
Problema succesiune Rudy08 Rudy08 Buna ziua. Am urmatoarea problema: Mama mea a decedat anul acesta pe 1 ianuarie. Era vaduva din 2001. Impreuna cu sotul(care a decedat in 2001 si care era al ... (vezi toată discuția)
Retrocedare imobil nationalizat ( pe legea 10) manud manud Ce date are trebui sa contina un formular de renuntare a unui mostenitor in cazul retrocedarii unui imobil nationalizat? (vezi toată discuția)