ContSters241232 
	    	Utilizator

ContSters241232 
	    	Utilizator	    

HG 1588/2007 Art.32 (3) Niciun proprietar de apartament sau de spatiu cu alta destinatie decat aceea de locuinta nu va fi exceptat de Ia obligatia de a contribui Ia plata cheltuielilor comune, ca urmare a renuntarii Ia folosirea unei parti din proprietatea comuna, a abandonarii apartamentului sau a spatiului cualta destinatie decat aceea de locuinta or in alte situatii.
 ContSters241232, utilizator
 ContSters241232, utilizator 	
			 Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

Intrebarea mea este, daca este necesar sa fie sigilat locul de racordare in vechea teava comuna de gaze?
 ContSters241232 
	    	Utilizator

ContSters241232 
	    	Utilizator	    

Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

Acel dop este foarte usor de scos, mai ales noaptea cand nu este folosita instalatia si cuplarea aragazlui la instalatia comuna, iar centrala sa ramana la teava separata
 mariuselectric 
	    	Utilizator

mariuselectric 
	    	Utilizator	    

maita	                   

Daca doresc debransarea de la teava de gaze care alimenteaza bucataria apartamentului, trebuie sa obtin acceptul asociatiei de locatari? (vezi toată discuția)
	                    maita	                   

Daca doresc debransarea de la teava de gaze care alimenteaza bucataria apartamentului, trebuie sa obtin acceptul asociatiei de locatari? (vezi toată discuția)

luciano39ok2007	                   

Locuiesc intr-o scara de bloc cu 24 de apartamente ,22 dintre acestea sunt racordate la o noua teava de gaze si au contoare individuale ,am ramas doar eu si cu ... (vezi toată discuția)
	                    luciano39ok2007	                   

Locuiesc intr-o scara de bloc cu 24 de apartamente ,22 dintre acestea sunt racordate la o noua teava de gaze si au contoare individuale ,am ramas doar eu si cu ... (vezi toată discuția)

somnu	                   

Buna ziua, 
Locuiesc la bloc si am o instalatie separata de gaz fata de acesta. Pe instalatia mea am montat senzor de gaz si electrovalva in apartament si ... (vezi toată discuția)
	                    somnu	                   

Buna ziua, 
Locuiesc la bloc si am o instalatie separata de gaz fata de acesta. Pe instalatia mea am montat senzor de gaz si electrovalva in apartament si ... (vezi toată discuția)