Buna ziua.Avem un credit ipotecar pe apartamentul cumparat in CHF cu amandoi sotii creditori.De 3 ani sotia locuieste cu copilul in apartament,fara a plati rata si impozitele.A cerut iesirea din indiviziune prin partaj partial cu 70% din rata pentru mine si 30%ea.Instanta de fond a obligat-o la plata unei sulte mari si sa preia apartamentul..Nu a fost multumita de solutia instantei si a facut apel.Banca nu s-a constituit parte initial si separat a obtinut executarea silita,Nu doreste nici una din parti sa ia apartamentul deoarece creditul ramas (80000 CHF) este mare decat cel initial..Ce poate sa decida instanta de apel?
In privinta creditului, a ratei, ce decisese instanta ?
V-ati judecat inutil, bani dati aiurea pe taxe si poate, onorarii- casa va fi vanduta oricum si pt diferenta veti ramane ambii datori in solidar, asta inseamna ca pe cine prinde ... aluia ii ia, venituri, bunuri.
uau, femeia a fost neinspirata daca nu a introdus si datoria in aceasta ecuatie si n-a citat si banca.
Practic, banca va vinde casa, veti ramane datori in solidar si femeia va datoreaza in plus 17000 de euro.. pe ce, nu stiu.
Apelul a sistat sulta si doreste o revizuire a cererii initiale.Sotia a timbrat numai cererea partiala.Eu am cerut partaj inyegral fara sa-l timbrez si s-a ajuns la disjungere.Problema cu apartamentul se discuta pe fond,iar restul a acordat drept de recurs.Totusi n-a aparut hotararea iar apelul. se judeca saptamana aceasta.Renunt la recurs pentru a relua partajul de la capat.