Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Buna ziua
Am platit taxa in 2007 ,respectiv 1714euro,dar nu am fost dupa aceea sa-mi primesc diferenta de taxa care s-a platit inapoi anul trecut.Mai pot acum sa mi primesc banii?
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 13:40, 10 Iunie 2009
Doar la cerere. Daca asteptati sa va fie inapoiati banii fara sa-i cereti, gresiti. Modelul cererii este cel din “Anexa 3” atasata la normele metodologice ale OUG 50/2008. La cerere se anexeaza documentul doveditor al platii taxei (chitanta, OP, etc), precum si copii dupa CIV si talon. Daca aveti datorii fiscale neachitate, acestea se vor retine, urmand sa incasati suma ramasa dupa compensare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnarea taxei de prima inmatriculare carmen sandu carmen sandu Buna ziua. Am o situatie mai ciudata, si anume : in iulie 2007, sotul meu a platit la finante taxa de prima inmatriculare, dupa 3 zile am inmatriculat-o la ... (vezi toată discuția)
Pasii pentru restituirea taxei auto dkm dkm -buna seara.in 2008 am cumparat o masina second hand din spania, pe care am inmatriculat-o in romania in martie 2009, cand a trebuit sa platesc la AFP vestita ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto lucian_2010 lucian_2010 buna ziua!in anul 2008 am mers in Germania si am cumparat o masina,dar cum buletinul meu era deteriorat,l-am trecut pe tata cumparator pe act!cand am ajuns in ... (vezi toată discuția)