avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale lnfiintare firma online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

lnfiintare firma online

Buna ziua. Nu stiu daca postez unde trebuie. Problema mea este urmatoarea. Vreau sa infiintez un magazin online in timisoara dar nu detin spatiu. Lucrez in germania si pot administra firma de pe internet iar angajatul care se ocupa de recepti marfii si luvrare poate lucra de acasa cu program flexibil. Ca sa inchiriez un spatiu care nu va fi folosit, doar ca sa deschid o firma, pt contract de comodat, este foarte scump si greu de gasit. Proprietarii care inchiriaza ieftin nu vor sa faca contract ca nu inteleg despre ce e vorba, iar cei care vor inchiriaza foarte scump.
Ma puteti ajuta cu niste sfaturi? Ce as putea face? Exista firme care se ocupa direct de probleme de genu? Cum le pot gasi? (As vrea sa caut solutii dar nu stiu sa caut)
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:23, 27 Ianuarie 2015
saionara a scris:

Ca sa inchiriez un spatiu care nu va fi folosit, doar ca sa deschid o firma, pt contract de comodat, este foarte scump si greu de gasit.

Sediul necesar deschiderii firmei nu are neaparat si rol de punct de lucru (adica pentru desfasurarea activitatii), ci este unul din elementele constitutive si de identificare a persoanei juridice. Dar de exempu, daca vreti puteti deschide firma cu sediul la cabinetul unui avocat, exista avocati care ofera asemenea servicii.
Cat despre "firme care se ocupa" cu astfel de servicii sunt destule si peste tot , atat avocati cat si firme specializate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediul social al unei asociatii kokolyko kokolyko In vederea infiintarii unei asociatii, sediul social poate fi stabilit si in cadrul unui birou al unui avocat asa cum se intampla in cazul societatilor? Sau ... (vezi toată discuția)
Obligatoriu punct de lucru cabinet de avocat sau nu? nae2012 nae2012 Buna seara. In cadrul unui cabinet de avocat infintat la barou este obligatoriu sau nu deschiderea unui punct de lucru? adica sa zicem ca ai sediul social doar ... (vezi toată discuția)
Sediu ong la un cabinet de avocatura eudia eudia Buna ziua! Am citit pe internet ca in cazul ONG -urilor nu este lgal sa se inchirieze un spatiu la un Cabinet de avocatura pentru sediul social, asa cum ... (vezi toată discuția)