avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... perturbarea inopinata a orei de curs de catre ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

perturbarea inopinata a orei de curs de catre directorul scolii

Buna ziua!
As dori sa stiu (am cautat in Legea invatamantului reactualizata, Statutul personalului didactic si Regulamentul d efunctionare in invatamantul preuniversitar dar nu am MAI gasit...) articolul prin care ora didactica este neperturbabila. Acum 3 ani am gasit asa ceva dar nu mai stiu unde.
Ideea este daca directorul de scoala are dreptul de a intra inopinat in timpul orei, sa verifice prezenta sau trebuie sa anunte cadrul didactic la pauza.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Edbah , utilizator 08:55, 11 Iunie 2009
in regulamentul de ordine interioara trebuie cautat.
Art. 97, alin. 1, Statutul cadrelor didactice:
"Cadrele didactice nu pot fi perturbate în timpul desfasurarii activitatii didactice de nici o autoritate scolara
sau publica."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statut cadre didactice Mihaiza Mihaiza În Art. 262 Legea 1/2011 Norma didactică Statutul personalului didactic din învăţământul preuniversitar este prevazut : Norma didactică Art. 262 (1) ... (vezi toată discuția)
Retinere ore nesemnate in condica geanina_ipate geanina_ipate Buna ziua, As dori sa stiu daca directorul unei unitati de invatamant are dreptul de a retine orele din ziua precedenta care nu au fost semnate in condica, ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora director scoala Lauramoro Lauramoro Am citit cu atentie legislatia stufoasa privind plata cu ora in acest an scolar si as vrea si o alta parere!In scoala noastra un profesor titular doreste 2 ore ... (vezi toată discuția)