avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... perturbarea inopinata a orei de curs de catre ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

perturbarea inopinata a orei de curs de catre directorul scolii

Buna ziua!
As dori sa stiu (am cautat in Legea invatamantului reactualizata, Statutul personalului didactic si Regulamentul d efunctionare in invatamantul preuniversitar dar nu am MAI gasit...) articolul prin care ora didactica este neperturbabila. Acum 3 ani am gasit asa ceva dar nu mai stiu unde.
Ideea este daca directorul de scoala are dreptul de a intra inopinat in timpul orei, sa verifice prezenta sau trebuie sa anunte cadrul didactic la pauza.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Edbah , utilizator 08:55, 11 Iunie 2009
in regulamentul de ordine interioara trebuie cautat.
Art. 97, alin. 1, Statutul cadrelor didactice:
"Cadrele didactice nu pot fi perturbate în timpul desfasurarii activitatii didactice de nici o autoritate scolara
sau publica."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statut cadre didactice Mihaiza Mihaiza În Art. 262 Legea 1/2011 Norma didactică Statutul personalului didactic din învăţământul preuniversitar este prevazut : Norma didactică Art. 262 (1) ... (vezi toată discuția)
Retinere ore nesemnate in condica geanina_ipate geanina_ipate Buna ziua, As dori sa stiu daca directorul unei unitati de invatamant are dreptul de a retine orele din ziua precedenta care nu au fost semnate in condica, ... (vezi toată discuția)
Buna seara! sunt director din 2021 la o şcoala gimnazială, ... Mihaela640 Mihaela640 Buna seara! Sunt director din 2021 la o şcoala gimnazială, dar am şi 12 ore de predare la clasă (6 ore ca obligativitate de predare şi 6 la plata cu ... (vezi toată discuția)