avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare pfa catering
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare pfa catering

Buna seara! De cand stau acasa ma tot intreb ce sa fac pt a merge mai departe. Imi place sa gatesc, as deschide un mic caterig "pfa", cu un anumit specific, mancare pt cei ce doresc sa slabeasca dar nu au timpul necesar pt a gati, ma gandesc, pe langa un curs de bucatar mai imi trebuie ceva anume pt a "profesa"?
Ce spuneti de idee?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Autorizatie myandreea1 myandreea1 Buna ziua, Imi este permis sa vand produse gatite acasa, la cerere? nu am banii necesari pt a deschide un magazin tip catering, fac acest lucru din hobby si ... (vezi toată discuția)
Conditii inchiriere apartament Diana407 Diana407 Buna ziua, se poate face ceva daca vine miros puternic de mancare de la vecinul de dedesubt? Vecinul de sub mine a inchiriat apartamentul, apartament cu 4 ... (vezi toată discuția)
Apometre vincedoug vincedoug Buna ziua, O sa va descriu cat pot de simplu situatia in care ma aflu. Eu sunt o persoana care stau de 3 ani de zile intr-un apartament si am dat indexurile ... (vezi toată discuția)