avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DOUA FIRME CU ANGAJATI COMUNI - SE POATE?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DOUA FIRME CU ANGAJATI COMUNI - SE POATE?

Cum se procedeaza daca se doreste (cu forme legale) ca 2 firme sa foloseasca aceeasi angajati?
Mentionez ca ambele nu au de lucru permanent
adica ex: acum lucreaza la una dintre ele apoi vrem sa-i mutam sa lucreze la cealalta si tot asa in functie de comenzile pe care le primim
Cum se face?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:03, 30 Ianuarie 2015
De putut se poate dar cum faceti cu salariul?
Salariul cred va fi minim pe economie
programul de 8 ore
dar cum facem angajarea celor care urmeaza sa vina pentru a complecta necesarul de muncitori, dar cei existenti cum ii trimitem sa lucreze la cea de-a doua firma?Prin detasare?
~ Conținut șters la cerere ~
Da de acord: cu 4 si 4 ore
Dar pe contract ma gandesc ca trebuie mentionat exact in care dintre cele 4 ore este de gasit muncitorul la o firma ?
si in care perioada de alte 4 ore la cealalta?
Dar daca nu am nevoie azi sa lucreze 4 ore ci doar doua sau mai putin? si poate mai mult la cealalta? atunci cum fac? in caz de control daca pe contract scrie altceva unde le spun ca e muncitorul meu?
(mentionez ca e vorba despre muncitori necalificati care sunt folosit pentru ambalarea unor produse diferite la firme diferite si e nevoie de ei in functie de comenzi)
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pentru pensionar dee dee dee dee Buna ziua, Am o persoana care vrea sa se angajeze dar este pensionata pe caz de boala. Cum procedez sa fie bine? Contract de munca pe perioada determinata de ... (vezi toată discuția)
Bună, eu lucrez în bucătărie, și la noi în bucătărie ... Nutu Paula adela Nutu Paula adela Bună, eu lucrez în bucătărie, și la noi în bucătărie mai lucrez o alta firma de la același patron ,dar face mâncare pentru o firma de avioane ,lucram ... (vezi toată discuția)
Timpul inegal de lucru fanelpas fanelpas pentru ca timpul inegal de lucru sa fie aplicat este de ajuns doar sa fie subliniat in cim?nu trebuie completat si cimpul liber de la litera H,punctul 2,litera ... (vezi toată discuția)