avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cerere pentru procuror
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cerere pentru procuror

Buna ziua as dori sa aflu cum sa fac o cerere pentru procuror precum ca parasesc tara, Mentionez ca in urma cu cateva zile am fost citat la procuror si mi-a zis ca in caz ca vreau sa parasesc tara trebui sa depun o cerere.Va multumesc anticipat!
Sunteti sub control judiciar?
Nu
Atunci de ce s-a anuntati procurorul?va schimbati adresa? sunteti inculpat/suspect, detaliati.
acum trei zile am fost chemat la procuror pentru a da o decalaratie , i-am specificat doamnei procuror ca vreau sa parasesc tara si aceasta mi-a zis ca trebui sa fac o cerere pe care sa o depun la dosar
In ce calitate ati fost audiat?

Alte discuții în legătură

Calitatea de inculpat....... ce inseamna asta? auraneg auraneg daca intr-o cercetare penala ti se schimba titulatura din suspect in inculpat implica ce? (vezi toată discuția)
Inculpat politie Adrian3333gh Adrian3333gh Buna. Am primit o citatie in care am calitatea de INCULPAT la politie. Din nr dosarului reiese ca plangerea e din 2017. E prima citatie pe care o primesc nu ... (vezi toată discuția)
Suspect intr-un dosar penal Cojocaru Vlad Cojocaru Vlad Ce înseamnă calitatea de a fi suspect intr-un dosar penal și care sunt consecințele atribuite acestei calități ? Ma interesează și drepturile . Am ... (vezi toată discuția)