avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal / postnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal / postnatal

Buna ziua,

Sper sa ma puteti ajuta cu o informatie din nou. Voi intra in concediul prenatal,urmat de postnatal si de crestere a copilului,iar dilema mea este: pot cere plata concediului de odihna aferent anului 2015 de la angajator?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Emma2015 , utilizator 14:21, 4 Februarie 2015
1. Concediul de odihna se poate compensa in bani numai la incetarea contractului individual de munca (CIM).

2. In cazul dvs., pe perioada concediului de maternitate si a conecdiului crestere copil (CCC), CIM este suspendat nu incetat.

3. Daca doriti puteti lua concediul de odihna inainte de a intra in CCC sau dupa ce se termina CCC.

4. Pentru anul 2015 concediul de odihna se acorda numai pentru perioada de la 1 ianuarie si pana intrati in CCC.
Buna ziua,

Va multumesc dl Tudor pentru amabilitate si promptitudine.
O zi placuta.

Cu stima,Oana Ghisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu prenatal si postnatal Emma2015 Emma2015 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la dilema mea. Pe data de 08.09.2014 am demisionat de la un loc de munca,iar pe data de 30.09.2014 m-am ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate si indemnizatia aferenta concediului crestere copil in cazul cim pe perioada determinata EMANUELLA2606 EMANUELLA2606 Buna ziua, Numele meu este Mihaela Ghiorghiu si am si eu cateva intrebari referitoare la concediul prenatal, concediul crestere copil si indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Cim pe durata determinata inceteaza daca sunt in prenatal? adeliana adeliana Buna ziua! O intrebare, pe 18 iulie 2014 o sa intru in prenatal, urmand sa nasc undeva pe la 15 august anul acesta. Lucrez cu contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)