avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit achizitie imobil - ipotecar. Pasi de urmat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit achizitie imobil - ipotecar. Pasi de urmat

Buna ziua,

Ma poate lamuri si pe mine cineva care sunt pasii de urmat in cadrul unui credit ipotecar. Eu si prietenul meu dorim sa achizitionam un apartament prin acest tip de credit. Ideea e ca nu stiu pasii pe care trebuie sa ii urmez ca sa stam si noi linisititi. Avem preaprobarea financiara de la banca, am trecut la urmatorul pas, opinia juridica, apoi din ce am inteles, daca totul este ok, urmeaza evaluarea apartamentului. Din ce am inteles, aceasta evaluare trebuie sa fie mai mare decat pretul stabilit cu proprietarul... asa este? De antecontract cand este nevoie sa-l facem?

Alte discuții în legătură

Evaluare prima casa 4, urgent alina_ele alina_ele Buna ziua! Am decis sa cumpar un apartament prin programul prima casa 4. Creditul mi-a fost preaprobat urmand sa aduc actele apartamentului pe care vreau sa-l ... (vezi toată discuția)
Prima casa diminuare credit Genygeny Genygeny Am facut credit si am primit preaprobarea a 23000 euro am gasit apartamentul,am facut antecontractul si am platit avansul ..Dupa evaluarea apartamentului ni ... (vezi toată discuția)
Refuzare acordare acordare imprumut djady84 djady84 Buna ziua, in luna martie anul acesta am pus ochii pe un imobil in Bucurestii Noi pe care vroiam sa il iau cu credit ipotecar obtinut de la o banca din ... (vezi toată discuția)