avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Materiale mobila
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Materiale mobila

Buna ziua. Am o intrebare la dvs. Daca doresc sa cumpar materiale pentru confectionarea mobilei din pal din Romania si sa le transport in Franta ce documente imi trebuiesc pentru a putea trece granita?
Ultima modificare: Duminică, 8 Februarie 2015
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Lipsa certificatului de garantie Andreescu Raluca Andreescu Raluca Am cumpărat un dulap de haine făcut la comanda. Comanda am facut-o în magazin și mi s-a emis factura și bon fiscal ptr. avans iar restul sumei am platit-o ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare - livrarile nu parasesc teritoriul ElllenaP ElllenaP Buna ziua, Eu cumparatorul, achizitionez din franta de la furnizor cu cod vies valid niste materiale. Eu nu pot face dovada transportului din fr in ro ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am urmatoarea situatie: firma a din romania , platitoare ... Balaur Catalina Balaur Catalina Buna ziua! Am urmatoarea situatie: Firma A din Romania , platitoare de TVA, achizitioneaza marfa de la firma B din Franta, platitoare de TVA. Firma B din ... (vezi toată discuția)