Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfiintare post concediere individuala

Daca am desfiintat un post din cadrul firmei, in cat timp mai pot angaja pe acel post?
Cel mai recent răspuns: ContSters31759 , utilizator 14:25, 18 Februarie 2015
Am aflat ca legea nu prevede un termen pentru desfiintarea postului in cazul concedierii individuale, ci doar in cazul celei colective (45 de zile calendaristice).
In cazul unei concedieri individuale , Codul Muncii nu face nicio referire la interdictia de a angaja alte persoane dupa ce s-a decis asa ceva.

In cazul unei concedieri colective, Codul Muncii prevede ca, in termen de 45 de zile calendaristice de la data concedierii, salariatul concediat prin concediere colectiva are dreptul de a fi reangajat cu prioritate pe postul reinfiintat in aceeasi activitate, fara examen, concurs sau perioada de proba.

Textul de lege nu se refera interdictia de angajare.
Multumesc inca o data, Freeelis!!
~ Conținut șters la cerere ~
Multumim pentru informatii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajari dupa concediere pt motive ce nu tin de persoana salariatului monik monik in cazul in care se concediaza un salariat pt motive neimputabile lui, exista vreo prevedere legala care spune ca angajatorul nu poata angaja noi persoane in ... (vezi toată discuția)
Urgent!!!angajarea pe un post care s-a desfintat(art 65(1))cod muncii tudorache_anca2000 tudorache_anca2000 S-a concediat un sofer cu art 65 alin 1 Codul Muncii!la 2 zile dupa concediere, conducerea societatii vrea sa angajeze alt sofer!!!!e voie sa faca asa ceva?la ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala prin desfintarea postului ancristida ancristida Buna ziua, daca ma puteti ajuta, am o nelamurire. Ulterior concedierii unei persoane prin desfiintarea postului (din motive ce nu tin de persoana ... (vezi toată discuția)