ContSters345410 
	    	Utilizator

ContSters345410 
	    	Utilizator	    

ContSters345410 
	    	Utilizator

ContSters345410 
	    	Utilizator	    

nelugigi	                   

Buna seara.
Am si eu o mica problema. Problema mea este legata de un prieten bun. Culmea culmilor e si avocat pe deasupra... :(( 
Zilele trecute m-a sunat, ... (vezi toată discuția)
	                    nelugigi	                   

Buna seara.
Am si eu o mica problema. Problema mea este legata de un prieten bun. Culmea culmilor e si avocat pe deasupra... :(( 
Zilele trecute m-a sunat, ... (vezi toată discuția)

Robu Alexandru	                   

Buna ziua ma puteti ajuta si pe mine cu o intrebare am imprumutat azi pe o persoana cu bani dar iam dat cardul si pinul sa scoata din contul meu.Persoana ... (vezi toată discuția)
	                    Robu Alexandru	                   

Buna ziua ma puteti ajuta si pe mine cu o intrebare am imprumutat azi pe o persoana cu bani dar iam dat cardul si pinul sa scoata din contul meu.Persoana ... (vezi toată discuția)

BroascaM	                   

am imprumutat 10mil la o persoana cica de incredere acum cateva luni si ma tot rog de acea pers sa mi`i inapoieze si ma tot amana ca face imprumut in banca, ca ... (vezi toată discuția)
	                    BroascaM	                   

am imprumutat 10mil la o persoana cica de incredere acum cateva luni si ma tot rog de acea pers sa mi`i inapoieze si ma tot amana ca face imprumut in banca, ca ... (vezi toată discuția)