Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sanctiuni nule

Angajatii Politiei Locale care au statut de personal contractual ( agenti de paza ) au voie sa constate contraventii ? Daca nu au voie va rog puteti sa-mi spuneti ce sanctiuni pot fi luate impotriva lor . Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Politia comunitara - atributii lordxl lordxl Ce reprezinta fapta sefului Politiei Comunitare de a da ordine verbale subalternilor de a constata si sanctiona contraventii fara ca acestia sa aiba drept de ... (vezi toată discuția)
Studii minime pentru personalul contractual din politia locala claudia1280 claudia1280 va rog sa-mi spuneti care trebuie sa fie conditiile minime de studiu(in legea 155 scrie ca pt funct publ e necesar minim bacalaureatul) pentru personalul ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie - legea nr. 333/2003 strunf strunf sint agent de paza sateasca angajat al primariei am primit o amenda de 100 lei .Potrivit legii333 contolu se face de catre politia din localitate dar eu am ... (vezi toată discuția)