avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatia pentru metale pretioase si posesorii ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatia pentru metale pretioase si posesorii acesteia

Sunt autorizat pentru tranzactii cu metale pretioase conform ANPC, dar nu asta e problema. Acum cativa ani sindicatul UGIR publica pe Internet lista persoanelor care intrau in posesia acestei autorizatii, persoane fizice sau juridice, cu nume,prenuma, firma si adresa sediului social de functionare. Nu mai gasesc acea adresa de pe Internet, e posibil sa fi renuntat la ea, iar intrebarea mea este daca e legal asa ceva. Va imaginati ca lista aceea e o lista de victime pentru potentialii hoti care isi imagineaza ca acele persoane sunt pline de aur si tin in casa asa ceva. Nu sunt sigura daca lista s-a publicat cu acordul posesorilor de autorizatii.

Multumesc!

Cu stima,
Emil

Alte discuții în legătură

Plata in metale pretioase sau pietre pretioase. beczukdavid beczukdavid Intrebarea mea ar fi: Ipotetic vorbind, o persoana x face o lucrare pentru o persoana sau firma Y. Persoana X solicita plata in metale sau pietre pretioase, ... (vezi toată discuția)
Accize produse aur lumib78 lumib78 Buna ziua, O societate achizitioneaza din romania de la alta firma romaneasca niste pandantive din aur de 14 karate, personalizate cu denumirea firmei pe care ... (vezi toată discuția)
Magazin online bijuterii markomarius1 markomarius1 Buna ziua, Pentru deschiderea unui magazin virtual (website) cu vanzare de bijuterii din aur cu pietre pretioase, care sunt criteriile din punct de vedere ... (vezi toată discuția)