avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... O noua infractiune in termenul de incercare. Pot ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

O noua infractiune in termenul de incercare. Pot ramane in libertate?

am o candamnare anterioara la 2 ani si 4 luni pt furt si conducere fara permis cu supendare cu termen de incearcare 4ani si 4 luni primita in 2011 in 2013 am comis iar o infractiune de conducere fara permis si in 20 feb anu acesta am avut prima infatisare si judecata in care procuratura a propus revocarea suspendarii si executare pedepsepselor individuale cu incarcerare ... pronuntarea va fii pe 27 am vreo sansa sa raman in libertate ???
Șanse nu aveți, din păcate, câtâ vreme ați săvârșit o nouă infracțiune în termenul de încercare.Știați că vi se poate revoca beneficiului suspendării executării pedepsei dacă nu veți respecta condițiile suspendării ?
nu habar nu aveam
si dupa cat timp as putea cere eliberarea conditionata ???
si ce ar trebuii sa fac ca sa o pot obtine
Prematur sa va ganditi la liberare conditionata, vedeti ca pedepsele se aduna.
ok inteleg si dupa cat timp aspute in cazul in care pt infractiunea aceasta as primii cea mai mika pedeapsa ??

Alte discuții în legătură

Liberare conditionata moarte moarte Din 6 ani de inchisoare a executat pana in prezent 2 ani si 8 luni.Cand va avea dreptul la liberare conditionata? (vezi toată discuția)
Condamnare xeniacristodulu xeniacristodulu cata pedeapsa trebuie executata din 3ani jumatate?cate luni este la an?va multumesc (vezi toată discuția)
Cate luni faci inchisoare la pedeapsa de un an? georgianaflorentina94 georgianaflorentina94 sotul meu e candamnat la un an de inchisoare pt furt calificat nu are antencedente are sanse se iasa inainte de a executa un an? (vezi toată discuția)