avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturile unei persoane cu handicap fizic gradul 1 cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturile unei persoane cu handicap fizic gradul 1 cu asistent personal / insotitor

Care sunt drepturile unei persoane cu handicap fizic gradul 1 cu asistent personal / insotitor care nu beneficiaza nici de conditiile minime de trai si care sunt drepturile asistentilor personali...?
Cel mai recent răspuns: lonley-wolf , utilizator 13:53, 26 Februarie 2015
Cele reglementate de Legea nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.
~ Conținut șters la cerere ~
majora, handicapul i-a aparut la 21 de ani, imediat dupa armata...
Ultima modificare: Joi, 26 Februarie 2015
lonley-wolf, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
stiti cumva si daca primariile sunt obligate prin lege la angajarea cu carte de munca a asistentilor personali astfel sa le mearga anumite sporuri pe cartea de munca, sa beneficieze de spitalizare gratuita atunci când e cazul...

ajutorul special e tot una cu ajutorul public de urgenta si carei institutii trebuie sa ma adresez...

Ultima modificare: Miercuri, 8 Aprilie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Asigurarea sociala a persoanelor varstnice irachieru irachieru Buna seara, Va rog sa ma ajutati si pe mine sfatuindu-ma cum sa procedez cu o persoana in varsta de 69 ani care a suferit un accident vascular in anul ... (vezi toată discuția)
Asistent personal vs indemnizatie insotitor DanAlyna DanAlyna Buna ziua! Prietenul meu a foat incadrat in grad de handicap grav cu insotitor. Odata cu certificatul de handicap a primit prin posta si 2 formulare de ... (vezi toată discuția)
Asistenta sociala adult LucianRO LucianRO Deci,sora mea,are 19 ani,a absolvit liceu+bacalaureat si este la facultate Am o matusa.in varsta de 75 ani,cu grave deficiente de vedere(un ochi este ... (vezi toată discuția)