avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Monografie contabila
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Monografie contabila

societatea "x" vinde un autoturism catre societatea"y" cu 64.000 lei, cu facutura (tva inclus)
tot societatea "x" cumpara un alt autoturism de la societatea "z" cu suma de 70.000 lei, cu factura (tva inclus), platind prin banca suma de 6.000
la final sociatea "y" face plata cu op prin catre societatea "z" a sumei de 64.000 lei , specificand pe op "plata in contul societatii"x", in valoare de 64.000
este corect cum s-a efectuat plata de 64.000 lei?!
mai trebuie intocmite si alte documente?
cum fac operatiunile in contabilitate in acest caz ( ma refer la plati---pentru a stinge soldul celor doua facturi in contabilitatea societatii"x")
multumesc anticipat pentru ajutorul acodat

Alte discuții în legătură

Plata in trei bogdan22003 bogdan22003 Bunadimineata, am si eu o intrebare, sunt administratorul unei firme, Z, am de incasat niste bani de la o firma Y, care are de incasat la randul ei de la firma ... (vezi toată discuția)
Vanzare de creanta axellcom axellcom Buna ziua. Societatea X are de recuperat de la societatea Z o creanta. Societatea X vinde creanta catre societatea Y si se stabileste ca plata se va face prin ... (vezi toată discuția)
Valoare auto germania - amortizare MICOLIS MICOLIS Firma X, împuterniceşte o persoană Y, pt. a achiziţiona un autoturism din Germania. Persoana Y nu este asociat şi nici angajat şi plăteşte c/val. auto ... (vezi toată discuția)