avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Retinere permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Retinere permis

Buna ziua , Am suferit un accident cu masina fara victime fara alte masini avariate , am avut alcoolemia de 0,45 in aerul expirat , am facut o proba de analize , mi sa explicat si cum e si cu a 2 a proba dar mi sa spus ca trebuie sa platesc 700 de lei fiindca Domnul politist a iesit din tura la 5 minute dupa accident si trebuia sa ajunga acasa si nu mai avea rabdare , fiind la prima abatere nu am stiut cum este cu a 2 a proba , nu am putut sa vorbesc nici cu altcineva care stie. Am platit analizele, am adus chitanta la politie iar cel care mi-a deschis dosarul (penal) mi-a spus ca dureaza in jur de 30 de zile sa ia rezultatele de la IML si in special cand au ei drum la IML. Ce este de facut ?
Nu exista tarif de 700 lei pentru analiza probe biologice.
Tocmai am specificat ca domnul politist iesise din tura si trebuia sa plece mai repede si mi-a explicat in ce consta a 2 a proba doar ca mi-a spus ca si costa.
Vreau sa stiu ce pot face in cat timp imi pot recupera permisul care sunt pasi..
Nu va puteti recupera permisul nicicum pe durata procesului penal.
Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.
Pentru ce sa fiu condamnat ca nu am omorat pe nimeni a fost un mic accident fara alte masini avariate si fara victime.

Alte discuții în legătură

Alcool la volan andrei1620 andrei1620 in data de 23.07.2015 am fost avut accident auto fara victime, singura avarie fiind masina mea avand alcoolemia de 0.74 in aerul expirat. nu am primit de la ... (vezi toată discuția)
Bună seara,pe data 26.09.2022 la ora 10:30 în ploiești am ... LEOAICA LEOAICA Bună seara,pe data 26.09.2022 la ora 10:30 în Ploiești am accidentat fără să vreau un pieton pe trecerea de pieton și am înțeles că se numește ... (vezi toată discuția)
Accident, alcoolemie mare, dar in afara drumului public AdrianAdrian21 AdrianAdrian21 Buna ziua, luni seara in jurul orei 23:30, dupa ce am consumat mai mult alcool, eram in masina cu un prieten si am lovit un zid de beton apartinand unei scoli, ... (vezi toată discuția)