Buna ziua , Am suferit un accident cu masina fara victime fara alte masini avariate , am avut alcoolemia de 0,45 in aerul expirat , am facut o proba de analize , mi sa explicat si cum e si cu a 2 a proba dar mi sa spus ca trebuie sa platesc 700 de lei fiindca Domnul politist a iesit din tura la 5 minute dupa accident si trebuia sa ajunga acasa si nu mai avea rabdare , fiind la prima abatere nu am stiut cum este cu a 2 a proba , nu am putut sa vorbesc nici cu altcineva care stie. Am platit analizele, am adus chitanta la politie iar cel care mi-a deschis dosarul (penal) mi-a spus ca dureaza in jur de 30 de zile sa ia rezultatele de la IML si in special cand au ei drum la IML. Ce este de facut ?
Tocmai am specificat ca domnul politist iesise din tura si trebuia sa plece mai repede si mi-a explicat in ce consta a 2 a proba doar ca mi-a spus ca si costa.
Alcool la volan
andrei1620
in data de 23.07.2015 am fost avut accident auto fara victime, singura avarie fiind masina mea avand alcoolemia de 0.74 in aerul expirat. nu am primit de la ... (vezi toată discuția)