avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Despre inregistrarea documentelor interne emise, in ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Despre inregistrarea documentelor interne emise, in registrul de intrari/iesire documente

Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un sfat cu privire la urmatoarea chestiune? Am emis un document intern, cu proceduri de lucru si securitate. Documentul va ajunge si la o institutie de stat. Este obligatoriu sa il inregistrez in registrul de documente intrari/iesiri?
Daca era doar pentru uz intern, fara sa fie solicitat de catre o institutie de stat, este obligatorie inregistrarea in acest registru?
Multumesc pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

2 registre de intrare - iesire intr-o institutie publica mihaidt mihaidt Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o problema. in cazul in care ma puteti indruma spre anumite acte normative ar fi foarte bine. speta este ... (vezi toată discuția)
Instructiuni privind activitatea de arhivă la creatorii şi deţinătorii de documente VisanAndreea2015 VisanAndreea2015 Cu privire la INSTRUCŢIUNILE privind activitatea de arhivă la creatorii şi deţinătorii de documente, aprobate de conducerea Arhivelor Naţionale prin ... (vezi toată discuția)
Mai multe registre intrare-iesire intr-o unitate andrei_70 andrei_70 E normal ca intr-o unitate de invatamant sa existe mai multe registre de intrare-iesire? Un registru la secretariat registratura, un registru la secretariat ... (vezi toată discuția)