avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1334 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere si reinmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere si reinmatriculare

am inmatriculat in ro o masina din it acuma 3 ani am platit taxa de prima inmatriculare si nu am recuperato.acuma masina sunt nevoit sa o radiez din ro si sa o inmatriculez inapoi in it..cand o sa reinmatriculez masin in ro trebuie sa platesc din nou taxa de prima inmatriculare?

Alte discuții în legătură

Radiere si reinmatriculare flavius84 flavius84 am inmatriculat acum 3 ani in ro o masina din it ,nu am recuperat taxa si acuma vreau sa o radiez si sa o inscriu din nou in it pt ca sunt probleme cu numere ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto dubla ro+at 0076MM 0076MM Buna ziua, Detin un autoturism care este inmatriculat in Romania din 2010. M-am mutat intre timp in Austria si sunt nevoit sa imi inmatriculez masina ... (vezi toată discuția)
Reinmatriculare masina in romania dupa radiere DanielCI DanielCI Situatia este urmatoarea: Detin o masina cumparata din Romania in 2007, a fost inmatriculata in Ro, apoi dupa 3 ani inmatriculata in Germania pe numele meu si ... (vezi toată discuția)